dimarts, 18 d’octubre del 2022

ELS VIATGES LISÈRGICS D’EVEREST MAGMA

A LA VISTA

Amb una carrera i obres de tall èpic, la cançó que comparteix prèvia al llançament del nou àlbum, ens ha desfermat l’expectació de les grans entregues.

Tres anys després de Minus Plus Escapism (Boring Machines) i un de Nuova Abduzione (Maple Death Records), Everest Magma, avisa d’un nou àlbum, de nom Alto//Piano, previst per a finals de novembre via els segells Black Sweat i Maple Death.

El músic i compositor italià, conegut també pels treballs com a Rella The Woodcutter, membre dels misteriosos The Rotten Wine Company, amb un recorregut artístic de treure el singlot que abasta àcid-folk, free-rock, i experimentació, ha explicat en un comunicat de premsa: ‘Aquest nou disc, és una síntesi perfecta entre els començaments del dub ambiental del projecte, els colors àcid folk de l’anterior àlbum d’estudi i el minimalisme dels anys 70 del rollo del sempre enyorat Claudio Rocchi’. Lo del ‘sempre enyorat’, és una llicència que m'he permès.

El primer tall compartit és aquest Ponte, una hipnòtica cançó que flueix a través d’un punteig de guitarra que ens atrapa i s’esmuny entre els nostres trivials i habituals pensaments per acabar acollint-los i... evaporant-los. Brillant.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada