dimarts, 25 d’octubre del 2022

DETONAR AMB THE PSYCHOTIC MONKS

A LA VISTA

Sons inquietants per a uns temps inquietants. Escoltar – i veure – a The Psychotic Monks és una de les millors coses que et poden passar. Per fi, de nou anti-art en estat pur.

Després dels exuberants i reveladors Silence Slowly And Madly Shines (Custome Made Music – 2017) i Private Meaning First (Vicious Circle – 2019), el terceto de París té a punt el seu tercer, aquest Pink Color Surgery que llançaran a primers de febrer a través de Vicious Circle de nou i FatCat Records, amb producció de Daniel Fox (Gilla Band).

(fot Bénédicte Dacquin)

El dediquen a filosofar sobre les relacions que tenim cadascuna amb el seu cos i com interactuar amb altres persones en un mon post-romàntic, post-social, post-còvid i post-post. El presenten com ‘un acte de resistència a la violència que hi ha a l’ambient’ i afegeixen en el comunicat de premsa que ‘un nou puritanisme, feixisme, nacionalisme cristià que s’oposa a tot allò que ells consideren normal, prendrà el control sobre els nostres cossos i maneres de ser, si els hi permetem’.

Comparteixen un primer tema, aquest Post-Post, que ‘al principi semblen dues cançons en una’, expliquen. ‘Però de fet, és més com les dues cares d’una mateixa moneda, on una no pot existir sense l’altre’. El vídeo està dirigit per Clara Marguerat, que ja havia treballat per a The Psychotic Monks i mostra una actuació de l’artista drag-king Nixe Amère.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada