dimecres, 12 d’octubre del 2022

PETER ASTOR ENS CONVIDA A REFLEXIONAR

NOU REGISTRE

Una de les patums musiqueres angleses, és aquest discret professor de música de la Universitat de Westminster.

Va co-liderar dues bandes mítiques de la darrera incisiva escena britànica, The Loft i The Weather Prophets. Participa en altres projectes musicals i te el seu propi segell, Faux Lux, amb Ian Button. Explica Peter Astor: ‘He fet 11 àlbums de material nou des de 1987. Ara me n’adono que tot el que alguna vegada havia pensat que importava, està explicat en ells. Han passat gairebé 5 anys des del meu darrer treball amb noves cançons. En aquests últims anys, més que abans, ha hagut molt de temps per pensar i reflexionar. Com tot àlbum, Time On Earth és un intent per donar sentit a la vida fent coses al respecte’.

(fot Elena Ferreras)

En el disc, hi ha cançons de temàtiques que conviden, si es vol, a barrinar una mica: dedicades a pèrdues, al pas del temps, contemplatives. El nou disc l’ha confeccionat amb uns quants amics, el guitarrista Neil Scott (Everything But The Girl, Denim), el baixista Andy Lewis (Spearmint, Paul Weller) i el mateix Ian Button a la bateria (Wreckless Eric, Death In Vegas). El va enregistrar a Famous Times Studio amb Sean Read i ha sortit via Tapete Records.







Posades a reflexionar, fem-ho també sobre el dia d’avui, oficialment festiu, que commemora massacres, fatxenderia i estupidesa humana



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada