diumenge, 23 d’octubre del 2022

DEAD MEADOWS ENS MOSTRA UN CAMÍ

A LA VISTA

S’apropen temps de més canvis. Els temps ja no estan canviant, han canviat fa dies. Cal protegir-se i contraatacar.

Com millor que amb l’apaivagament del tema que han compartit Dead Meadows com a mostra del que vindrà a continuació. Formarà part de Force Form Free, el nou àlbum que es publicarà en la sèrie PostWax Volume II del segell Blues Funeral Recordings i que posteriorment, abans de Nadal, sortirà com un llançament independent de la banda de Washington D.C.

Son el resultat d’unes sessions de improvisació més àcides que mai, que van tenir lloc quan es van retrobar, i aquest primer senzill, The Left Hand Path, mostra com van encarar-lo, amb una resiliència capaç, encara que no ho sembli, d’estimular, sense més ajuda, el nostre pensament després de l’ensopiment general existent.

La veterana banda liderada per Jason Simon (veu, guitarra) amb l’acompanyament actual de Steve Kille (baix) i Mark Laughlin (bateria), apunten un retorn a les cotes assolides en tots el sentits de Shivering King And Others, el disc de 2003, quan totes les facultats eren a l’alça.


Del tall, és el mateix Simon que comenta: ‘Serveix com una espècie de declaració de intencions sense presses i exploratori. Hi ha alguna cosa de neteja i calma en el mar agitat pel fuzz i la naturalesa repetitiva de la cançó. Desitgem aclarir un espai en el cap de l’oient per a que la seva ment divagui i creï...’ 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada