dissabte, 8 d’octubre del 2022

JULIA, JULIA, FA EL PAS

NOU REGISTRE

Hi ha persones que no tenen cap mania en explicar les seves vicissituds. El tarannà que escull cadascuna, pot simplificar-ho.

La nord-americana Julia Kugel–Montoya, es pren seriosament l’assumpte i treu el seu primer àlbum en solitari deixant per uns dies les seves obligacions amb The Coathangers i Soft Palms. Es diu Derealization, hi toca gairebé tots els instruments, el va enregistrar a l’estudi de gravació que comparteix a casa seva a Long Beach, CA amb el seu marit i ha sortit fa una setmana via Suicide Squeeze.

En ell, aspira a mostrar els seus neguits. Com a conseqüència d’una forta pressió creativa, va arribar a perdre la veu i amb ella la confiança necessària per continuar endavant. Aquest àlbum va ser la seva salvació. Derealization es va convertir en el seu mitjà per fer un viatge introspectiu, el d’una persona que vol entendre el desmoronament dels mons interns i de retruc l’extern. Amb aquest sobrenom de Julia, Julia, es mira al mirall i entén que la vida no és com una la planeja, sinó com es desenvolupa per sí sola. ‘Sentir-se separat de la realitat de les persones i els objectes, des de fora del cos que habitem. Només estem interpretant a un personatge’ diu Kugel. Res més a dir.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada