diumenge, 17 de març del 2013

EDWYN COLLINS

Egoistament, des del meu punt de vista, els diumenges a partir del vespre ja és com si comencés la setmana. El moment en concret, es produeix quan tot el personal ja és de nou a casa i pels carrers deixa d’haver les distorsions provocades pels moviments paranormals dels pares i mares, primer ansiosos de fer coses i després ansiosos per deixar-les de fer. Potser és també la nit més tranquil·la i poca gent es mou, resultat del mal rotllo que produeix saber que l’endemà és dilluns. 
 
Diumenge que ve, Edwyn Collins toca a Barcelona tres dies després d’haver-ho fet a València i just abans de començar un tour gairebé amb totes les entrades venudes per Escòcia i Anglaterra. És un dels representants més genuïns de la cultura pop. Els treballs a principis de la dècada dels vuitanta amb Orange Juice figuren a les cotes més altes del llegat essencial del pop. Afortunadament l’ensurt que ens va donar el 2005 no va poder acabar amb el talent d’aquest escocès. 
 
Va presentant Understated, el nou disc que a finals de mes trobarem a les botigues i el seu nou pas per la ciutat, ens aportarà un majestuós principi per l’altre setmana.
 
  Edwyn Collins i Sebastian Lewsley als West Heath Studios 
 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada