dilluns, 11 de març del 2013

LACH – SICKBRAIN

CA LA SAMSONA – MANRESA
 
10 – 03 – 2012
 
Ahir, el meu col·laborador habitual, afortunadament va poder assistir al concert de Lach a Ca La Samsona de Manresa. M’explica que l’espai és perfecte per aquests tipus de concerts, petit però el suficientment espaiós com per moure’t a gust, veure i sentir bé des de qualsevol lloc el que passa a l’escenari, apropar-te a la barra a prendre’t una cervesa (a preu normal: 1,80 euros!!!), sortir al pati a gaudir d’una vista espectacular o contemplar els gats que van corrent i enfilant-se per on poden sense fer massa cas als dos gossos que tanquen el concepte de sala de concerts fora del normal.
 
Lach es passejava per allà abans de començar, amb posat seriós i concentrat. Posat que va arraconar en un plis plas, així que va agafar la guitarra i va iniciar-nos en l’adoctrinament amb l’excusa de la presentació del seu darrer disc, el magnífic Ramshackle Heart, editat el 2011. A la segona cançó, l’escalfor que desprenia (metafòrica i físicament parlant) era ja tan penetrant com si estes a punt d’acabar. I només arrencava. Va oferir un concert intens on hi vam veure entrega per tots els porus de la seva pell, fet que va convertir, la per a mi (o sigui ell) curta estona, en un veritable festival anti-folk. Està circulant pel nostre país de la mà de Trilogy Rock i la iniciativa no podia ser més gratificant.
 
 
 
Lach
 

Abans, Sickbrain, darrerament molt enfeinats oferint directes, van abocar-nos les cançons que conformen el seu curt repertori, encara que a poc a poc van afegint nous i interessants temes – treballeu mandrosos! – i amb la seva barreja de psicosi elèctrica i tendra, ens van deixar molt a punt pel concert de la nit.

I fins aquí, les vivències manresanes del meu col·laborador habitual.
 
 
Sickbrain

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada