dimecres, 28 d’octubre del 2020

ATARI TIRA PEL DRET

EFECTES COL·LATERALS

Com s’acostuma a dir per treure-li ferro: Crisis? What crisis? Per la històrica firma de consoles Atari, no existeix. Com per a una gran part de la majoria blanca occidental, no ens enganyem

Com sigui, no deixa de ser curiosa la noticia. Sobretot per un grapat de gent que va viure els primers dies dels videojocs, quan eren en blanc i negre, a finals 70, primers 80. GDS Group ha fet saber que té la intenció d’obrir vuit hotels a diferents ciutats dels USA, inspirats tots ells en la mítica marca, que es diran Hotel Atari, es clar. Començaran per Las Vegas. Te lògica. Aquests dies han presentat el disseny final, obra del despatx d’arquitectes Gensler.

Evidentment, l’Atari d’avui no te res a veure amb aquella que va crear el 1972 Nolan Bushnell. Diuen les males llengües que l’empresa va fer aigües al no funcionar un darrer producte estrella llançat als 90. També corren rumors d’un re-activament, potser ara, amb l’empenta hotelera. Tindrà de tot, esclar, adaptat als nous temps, però sempre relacionat amb el passat i futur dels videojocs.

De la mateixa manera que el llegat innovador d’Atari, Atari Hotels està creant una realitat il·lusòria en cada  aspecte de l’hotel, per així aconseguir una experiència immersiva d’hosteleria i joc pels nostres hostes’, diu Shelly Murphy, una de les gerents del grup. També els empaitarà el PAC-MAN pels pasillos de l’hotel?


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada