dilluns, 5 d’octubre del 2020

THURSTON MOORE – BY THE FIRE

NOU REGISTRE

Entenc algunes crítiques on se l’acusa de repetir-se. Tan sols anotar, com diu l’Evangeli segons Sant Joan: ‘La que estigui lliure de pecat, que tiri la primera pedra

Que no és cert que la majoria de grups, un cop trobat el seu talismà, no el deixen anar ni a tiros? Tot ve pel llançament del que és el setè disc en solitari de Thurston Moore, By The Fire. Repeteix també – i ara! – amb Deb Googe, Steve Shelley i James Sedwards. Compta amb les contribucions de Jon Leidecker (sorollets) i Jem Doulton (bateria). El primer senzill editat, va ser Hashish. Moore sobre el tema explica: ‘És com una oda a l’efecte narcòtic de l’amor en la nostra responsabilitat compartida al llarg de l’aïllament’. 

Sobre el disc, en un comunicat, descrivint l’esforç de les nou cançons deia: ‘Son com cançons d’amor en un temps on la creativitat és la manera de mantenir la dignitat, una demostració contra les energies que ens oprimeixen, By The Fire és una trobada, una celebració de la pau, cançons en la calidesa del moment’. Al final, a cadascuna li agrada el que li agrada. Editat via Daydream Library.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada