dissabte, 24 d’octubre del 2020

LILY ALLEN ES MULLA

PROPOSTES I SUGGERIMENTS

En la qüestió sexual, encara avui, la societat queda descaradament amb el cul a l’aire. Els homes sempre surten com a triomfadors en les mateixes qüestions que les dones son titllades de tot el contrari

Un home promiscu és un tipus espavilat, mentre que una dona és una fulana. La cantant anglesa Lily Allen, posa el seu granet de sorra per intentar canviar les coses. Com? Llançant el Liberty. El seu propi vibrador en associació amb la fabricant alemanya Womanizer.

L’objectiu? Reduir l’abisme que hi ha entre la masturbació dels homes i la de les dones. ‘Crec que la manera d’eliminar-ho és normalitzant-ho i això és el que estic tractant de fer amb això’. És portàtil, te’l pots emportar amb l’equipatge de mà, disposa de sis nivells de intensitat i està acabat en color Rebellious Pink. Petitó, elegant, impermeable i amb una bateria que aguanta fins a dues hores. Aquí no faré cap broma. 

No critiquis la masturbació. És sexe amb algú a qui estimo’ diu Woody Allen  a Annie Hall. Per menys de 100% a la venda a Womanizer i LoveHoney. Ho compraré per a una amiga.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada