diumenge, 11 d’octubre del 2020

PANTONE CREA EL VERMELL... MENSTRUACIÓ

ÉS UN NO PARAR

El color vermell ja no és exclusiu de les ‘rojoseparatistas’, ni dels cotxes de les que van asfixiades


La casa Pantone ha volgut trencar tabús i ha creat un vermell ‘actiu i aventurer’, per iniciar una xerrada ‘de tu a tu’ amb els períodes. La companyia sueca Intima va tenir la pensada i els hi va proposar a la casa nord-americana crear un to que cridés l’atenció per normalitzar el tema. ‘Ens sentim molt honrades d’associar-nos amb Intima en la creació de Period, un to vermell segur’ va dir Laurie Pressman, vicepresidenta de Pantone i va afegir ‘això animarà a les persones que menstruen a sentir-se orgulloses de qui son’. Tela marinera. Em sap greu però hi ha bandes que amb molt menys pressupost, els hi han passat al davant en la pretensió.

Per dir-ne un parell:

La banda de Bristol The Menstrual Cramps. Van editar Free Bleedin’ (Grow Your Own Records – 2018) amb una aclaridora portada i un vinil en vermell rabiós.

Perfect Pussy el grup de Syracuse. Van treure Say Yes To Love (Captured Tracks – 2014) que porta la sang menstrual de Meredith Graves en el premsatge del vinil. Ara que a les escoles estan tan entretingudes, plantejaria un concurs per fer arribar propostes de noms de colors a la casa Pantone. Color pipi? Rollo les redaccions de Coca-Cola. Per cert, encara es fan?


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada