dilluns, 19 d’octubre del 2020

CREATION DAY, “AL LORO”

ESTÍMULANTS

El que no se li acudeixi a aquest escocès, no cal que ens hi escarrassem les demés. Des que a principis dels 80 va crear amb ‘els altres dos’ la companyia, no ha parat de treure-li tot el suc

El talent de McGee sumat a la producció resultant, li dona per tirar de veta tota la seva vida. Dubto que fins i tot, quan va haver d’estar en boxes per problemes derivats de l’engranatge, el cap li deixés de cavil·lar. Pel 2021, ja te pensat un concert que li dirà Creation Day.

Les dates anunciades son el 29 i 30 de maig, al West Park a la ciutat de Wolverhampton, a tres horetes en cotxe des de Londres. Hi participarà bona part de l’escuderia britànica d’una època gloriosa i no tant: Editors, Cast, Echo & The Bunnymen, Friendly Fires, Ash, Sleeper o The Wedding Present son algunes de les escollides, i rematant, els inoblidables Happy Mondays. En la presentació Alan McGee deia: ‘Estic desitjant que arribi el dia, algunes de les millors antigues bandes amb algunes de les millors noves bandes. No hi cabo per portar tot això a Wolverhampton’. És com un nen. Entrades a la venda, des d’aquest dimecres les especials. La resta, divendres.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada