dissabte, 13 de novembre del 2021

ARRIBA UNA ALTRA EXPOSICIÓ DE LES DEL “BANKSY NO HO HA AUTORITZAT”

"BANKSY. THE ART OF PROTEST"

DISSENY HUB BARCELONA

fins el 13 de març de 2022

CONSUMISME

Arribats a aquest punt, la cosa vol dir que el final del negoci s’apropa. Quan veus que hi donen una nova volta, ara ja a ciutats de províncies, i que es presenta com si fos l’octava meravella després de recórrer kilòmetres i kilòmetres, com a mínim, la mosca ja s'enfila cap al darrere de l’orella.

En aquesta ciutat, cada dia més morta, a falta de coses més interessants, va i solapen dues exposicions del Banksy a la vegada, amb els mateixos titulars amb olor de socarrim. Ahir 12 de novembre, es va inaugurar la segona d’aquest pintor (?) invisible (?), quan des d’abans del festival Còvid 2020 a l’Espai Trafalgar n’hi ha una que, de fet, l'han allargada fins a finals d’any. Tampoc deurien tenir masses compromisos. Tot està a punt per a què ens puguem fer la selfie i comprar a la sortida el nostre souvenir.

Retalls, trossos de paret, fins i tot serigrafies, tot procedent de col·leccions particulars. El que es coneix com el nou col·leccionista, inversionistes eixerits amb fam d’especulació i poca cosa més. Les “obres”, més de 70, aborden temes que conviden a la reflexió. El consumisme. Qui consumeix? Nosaltres no. Les guerres. Ui sí, pobra gent. La religió. La tele nosaltres no la mirem. El canvi climàtic, proximitat, reciclatge, sostenibilitat, cultura,... hi son totes.

La mostra de l’Espai Trafalgar, no diuen quanta gent l’ha vist fins ara. La del Disseny Hub, diuen que, en el seu recorregut, porten ja més de tres milions de visites. Tres milions de persones!!!!! De cop i volta ens interessa l’art i sorpresa!... ja n’entenem. Un dels organitzadors, l'agencia Sold Out, també la ven com una exposició única al mon, perquè reuneix aquestes 70 obres i resulta que tres, ooooh...veuen la llum per primer cop. A cada ciutat que hi passa en deuen deixar anar alguna de nova per augmentar l’interès de la família visitant. I a sobre es diu The Art Of Protest. Es deuen pensar que la vacuna ja ens comença a fer efecte.

...espectacular

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada