dimarts, 30 de novembre del 2021

THE KVB, EXQUISIDESA ELECTRÒNICA

NOU REGISTRE i DOS CONCERTS AL NOSTRE PAÍS

El duo electrònic de Londres KVB, ja està en marxa amb nou àlbum a sota el braç. Es diu Unity i li ha editat novament el segell Invada, on està per allà remenant algunes cireres, el productor de Portishead, Geoff Barrow.

Nicholas Wood i Kat Day, porten ja des de 2010 junts, circumstància que es nota per lo compacta de les seves darreres creacions. Encerten de ple en l’equilibri que configuren les veus amb la guitarra i els sintetitzadors. D’Unity, expliquen que  van començar a gestar-lo a principis de 2019, en un viatge per Espanya, mentre es submergien – no sabem si de vacances – en les urbanitzacions mig en construcció i abandonades, pels efectes de l'esbandida que hi va haver fa uns anys quan, lo del estado del bienestar, ja es veia que només anava per uns quants. Hi ha temes valents, com el single World On Fire o aquest brillant Unbound amb una tonada que s’enganxa i carregues piles.

Per a totes aquelles que de bona fe han sucumbit al xantatge, dir que estaran pel nostre país aquest proper febrer. Serà el dia 25 a la sala Rock City de València i el 27 a la Zowie de Barcelona. 

(fot George Katsanakis)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada