dimecres, 24 de novembre del 2021

RESINA, INTENSITAT PER A HORES BAIXES

NOU REGISTRE

La música de Karolina Rec té alguna cosa de la poesia surrealista de Rimbaud, de l’alucinant mon de Théophile Gautier i especialment de les dimensions sobrenaturals descrites en algunes obres de Poe. Encaixaria.

Resina, el nom amb el que signa el seu treball, acaba de llançar Speechless, novament per 130701 (FatCat Records) el sub-segell independent amb seu a Brighton. És el seu quart àlbum si sumem la banda sonora per a Shadows In New York, que va treure l’any passat. En aquesta ocasió, ha comptat  amb el cor de 23 veus amb seu a Gdańsk 441Hz, el bateria Mateusz Rychlicki i la flauta màgica de Magdalena Gajdzica.

La compositora resident a Varsovia, ha gravat el disc juntament amb Michal Kupicz i el suport en la mescla i la producció de Daniel Rejmer (Ben Frost, Björk, Foals). Respecta al cor assegura: ‘Malgrat que es podria esperar que sonés com una música clàssica més polida, el nostre objectiu era tot el contrari’. I l’àlbum el descriu així: ‘Volia que fos com una dansa poc estable, una recerca de la vitalitat i una admiració per la imprevisibilitat de la natura, de la que encara tenim un temps per observar-la, abans de que decideixi desfer-se de tots nosaltres’. Més clara i contundent, impossible.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada