dimarts, 23 de novembre del 2021

ELS IMPERTORBABLES THEY MIGHT BE GIANTS

NOU REGISTRE + LLIBRE

Impertorbables, inesgotables... els They Might Be Giants, presenten el seu àlbum número...21? Ve amb quinze nous temes amb el segell llunàtic dels reis del geek-rock i les característiques lletres críptiques. També ve amb un llibre.

(foto cortesia de Shervin Lainez)

Es diu Book, el disc i el llibre i ha sortit aquest mes via, com els últims anys, Idlewild Recordings, el seu propi segell. Les cançons del disc, dissenyat per Paul Sahre, que també del llibre, estan indestriablement relacionades amb la desgràcia que ens acompanya aviat farà un parell d’anys, com aquell que no vol la cosa. En el llibre, de 144 pàgines, segons ha explicat la parella, hi podem trobar el treball del fotògraf de Brooklyn, Brian Karlsonn, il·lustracions de Paul Sahre i lletres seleccionades dels àlbums dels TMBG, escrites a mà pel mateix dissenyador en una màquina d’escriure IBM Selectric de principis dels setanta. El darrer que han compartit és aquest vídeo promo en blanc i negre de Moonbeam Rays

John Flansburgh de 61 anys i John Linnell de 62 porten des de 1982 junts dalt del vaixell. L’any que ve farà 40 anys. És diu ràpid.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada