diumenge, 7 de novembre del 2021

VAN MORRISON NO ES MOSSEGA LA LLENGUA

DINÀMIQUES DE MASSES

Estan tibant molt la corda. S’acabarà trencant? És molt possible. És evident que estan fent canvis molt forts en la societat i que aquests no portaran res de bo. El mon toca a arrebato, que deia la meva besàvia.

Cada dia que passa es fan més clars els dos bàndols que s’estan creant. Ara el senyor ministre de salut de Irlanda del Nord, sembla que ha posat una demanda contra Van Morrison després que el músic el va titllar de persona molt perillosa per la seva gestió repressiva amb l’excusa del famós virus. La demanda comença quan el passat juny, a l’Arena Hotel de Belfast, Morrison va criticar obertament des de l’escenari al senyor ministre, de nom corrent, Robin Swann. La causa de l’emprenyada, la cancel·lació del concert previst per aquell vespre. En el procediment també es citen dos “incidents” posteriors on el músic continuava donant la seva opinió, no massa satisfactòria, del polític en qüestió. Entre altres coses boniques el descriu com un frau.

És de sobres sabut que Van Morrison forma part del sector crític en relació a la política reaccionaria que estan duent a terme els governs amb la coartada del virus. Més d’una vegada s’ha desfogat, en particular contra les prohibicions de la música en viu. De fet, te enregistrades una sèrie de cançons anti-prohibicions, que anaven dirigides directament a la junta de savis. Les lletres incloïen afirmacions com que estaven tornant a esclavitzar a la població. Per alguna cosa li diuen el  Lleó de Belfast. Mossega'l ben fort col·lega!

el senyor ministre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada