dimecres, 3 de novembre del 2021

SPIRITUALIZED FA UN NOU ENLAIRAMENT

A LA VISTA

La darrera entrega del mestre del pop-entonat, va ser And Nothing Hurt (Bella Union – 2018). Ara Jason Pierce ha fet pública la pròxima edició, del que serà el disc número nou de la seva discografia, Everything Was Beautiful, que arribarà el 25 de febrer via Fat Possum.

L’anunci va acompanyat d’un primer tema, Always Together With You, una cançó que correspon a una demo que va veure la llum el 2014 i que ha volgut recuperar i millorar, explica el seu autor, del que també ha dirigit el vídeo promocional.

En el disc, Pierce interpreta setze instruments, sense trampes, tots diferents. Ha estat enregistrat a casa seva i perquè no fos dit, en un total d’onze estudis de gravació, també diferents. Hi ha participat molta gent, més de trenta músics, també tots ells diferents, entre els que hi podem trobar des del seu col·laborador John Coxon, a la seva filla Poppy o la participació de les famoses campanetes, metalls i cordes de la Whitechapel Bell Foundry.

Sobre l’àlbum, en un comunicat ha explicat: ‘Hi havia tanta informació en ell, que el més mínim moviment el desequilibrava, però donar-hi voltes és important per a mi. No com si estiguessis perdent el control, però hi dones voltes i et vas aferrant a lo bó. Clar, també comets errors, que en alguns també t’hi penges, però així és com... ho aconsegueixes’. A nivell visual, recupera el tema píndoles del fantàstic Ladies and Gentlemen We Are Floating in Space.  I a nivell musical, la grandesa de les seves composicions. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada