divendres, 12 de novembre del 2021

CONSTANT SMILES, FOLGAT DE LA VIDA

NOU REGISTRE

Lo de Constant Smiles, és un d’aquells secrets guardats en veu alta. Des de Martha’s Vineyard, una petita i tranquil·la illa a l’est de la costa nord-americana, han anat funcionant com un col·lectiu, comandat, més o menys, per Ben Jones.

El 2009 van començar inspirats en l’escena musical que generava la botiga de discos de l'illa, Aboveground Records, avui per desgràcia desapareguda. Els primers directes els feien com a duo noise, obrint per a altra gent. Després van venir una pila de llançaments casolans, recollint tot tipus d’influències que els hi passaven per davant dels ulls i de les orelles, arribant a ser més d’una cinquantena de membres. Avui, a través de Sacred Bones, treuen aquesta delicada obra per a sibarites. Es diu Paragons i conté una col·lecció de temes que inclouen formes de delicat pop com Hope for Tomorrow, d’estètica més lisèrgica com With Death In Mind o de paisatges revoltats com Where Am I Now?

Per aquest The Things I Miss, Jones comenta: ‘Tracta sobre de quan una persona et deixa entrar a la seva vida i que es suposa, la faràs sentir segura. Però prou feina tens amb tu mateix. Així que al final fas el que pots i perds tot l’esforç que hagis fet per arribar fins aquí. Llavors quan s’enfonsa, intentes recollir-ne els trossets i aprendre de tot plegat’... i tornes a començar.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada