divendres, 26 de novembre del 2021

YAMA WARASHI, EN PROGRÉS

AVANÇAMENT

Quan Yoshino Shigihara  es va instal·lar a Bristol, va ser una de les fundadores del col·lectiu Zun Zun Egui. Quan va deixar de tenir gràcia, va començar a treballar sola amb el nom de Yama Warashi.

Va llançar un parell d’àlbums, Moon Egg el 2016 amb el segell local Stolen Body Records i Boiled Moon el 2018 amb Small Pond, un segell amb seu a Brighton. Potser per la proximitat dels aires de Londres, es va sentir amb ganes de traslladar-s’hi, cosa que va fer un any després: ‘Mudar-me a Londres em va donar l’oportunitat de treballar amb diferents músics, experimentar amb tota la gran energia creativa i l’art que hi ha aquí’. Amb el single que ara presenta, Dividual Individual, sí que es veu una evolució deixant de banda l’experimentació, per apropar-se a una marcada línia més pop. Ha estat enregistrant al complex Total Refreshment Center, i acaba de fer les mescles i la masterització del que, com tot apunta, serà un nou àlbum.

El vídeo està dirigit per la japonesa Miki Nakamura, que te un peu a Tokio i un a Londres. Warashi li va transmetre tot l’amor que sent pels animals i les plantes, d’aquí l’estètica, amb imatges d’unes menes de cebes gegants. La cançó va del maltractament que pateixen els animalons, sobretot, diu, quan els posen a la liquadora. Millor no pensar-hi.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada