diumenge, 28 de novembre del 2021

HUSHDROPS, NOU ÀLBUM... i TRIST COMIAT?

NOU REGISTRE

Aquesta és una d’aquelles bandes que fan el seu camí tan panxos, gaudint de cada moment que li dediquen, i sobretot fet amb tot l'amor del mon.

Això és així des de principis dels 90 i Hushdrops, com expliquen, malgrat estar en molts altres fronts, és la seva nineta. John San Juan (Material Issue, Kevin Tihista), Jim Shapiro (Veruca Salt) i Joe Camarillo (The Waco Brothers, NRBQ), acaben de llançar via Pravda Records, el seu tercer àlbum, The Static, una brillant col·lecció de cançons de pop-rock. Punyents riffs de guitarra i una compacta secció rítmica configuren aquest nou mostrari que desgraciadament, pot ser el darrer. 

Just quan tenien el disc acabat a les mans, el que consideraven l’ànima del grup, el bateria Joe Camarillo, va morir de sobte amb només 52 anys. Davant d’aquest drama, els seus companys es plantegen la continuïtat. John San Juan recorda unes declaracions que va fer quan van començar a treballar amb The Static: ‘Al principi vaig fer broma sobre que aquest era el nostre “Abbey Road”, sense tenir ni idea de quanta veritat tindrien aquestes paraules al final’. A vegades és millor no dir res.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada