dijous, 4 de novembre del 2021

PAVEMENT ANUNCIEN GIRA

SEMPRE ENS QUEDARÀ PARIS

En la gira d’una banda, hi ha quatre opcions: que a la teva ciutat ni toquin,  que toquin a prop, o més o menys, que toquin, però en un festival, o que toquin en una sala en condicions.

Hi ha bandes com els Pixies, per posar un exemple, que els pots veure sempre. Encara que, arribat el dia, vagin amb caminador. Mantenen permanentment el carisma. Un altra és Pavement. La banda de Stockton, de l’Slanted And Enchanted i de Crooked Rain, Crooked Rain. Aquests, han anunciat una gira. Parlem òbviament del 2022, sempre que las autoridades lo permitan.

Hi ha dates dintre de setembre i de mig octubre pels Estats Units. Europa va a continuació. Comencen la segona mitat d’octubre per l’Academy, a la ciutat de Leeds, i continuen pel Barrowland Ballroom de Glasgow, l’històric Usher Hall d’Edimburgh, fan el salt a la sala d'arquitectura déco O2 Apollo de Manchester, tres nits al Roundhouse de Londres, traspassen a Le Gran Rex de París, a la sala Vega de Copenhagen, l’Sentrum Scene d’Oslo, la Cirkus d’Estocolm, la moderna de VoxHall d’Aarhus, la Pier 2 de Bremen, el preciós Tempodrom de Berlin, a l’impressionant Cirque Royal de Brusel·les, el bellíssim Royal Carré Theater d’Amsterdam, i dues nits a la Vicar Street de Dublin, ja casi a mig novembre. I al sud? Que no existim? 

El juny, abans que ningú i de passada que puguin menjar-se una paella al bonic barri de la Barceloneta. Serà dins dels actes d’obertura de la temporada d’estiu de la ja re-lluent ciutat de vacances de Barcelona, i és clar, en un macro-festival. No cal dir quin.

De les quatre opcions que parlàvem, la primera és de penjat total, la segona és de penjat a mitges, la tercera és de penjat afortunat i la primera, aquesta, és l’única vàlida.  Això, sempre que ho entenguis. Al final però, sempre ens quedarà París.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada