dissabte, 6 de novembre del 2021

KID A MNESIA i TOT EL QUE AMAGA

ALTRES REGISTRES

Aquesta setmana ha sortit la re-edició conjunta dels àlbums Kid (2000 – Parlophone) i Amnesiac (2001 – Parlophone) com a KID A MNESIA a través de XL Recordings.

Inclou les versions re-masteritzades, més un tercer disc titulat Kid Amnesiae amb una nova cançó, If You Say The Word, B-sides i rareses alternatives. Aprofiten també per mostrar l’estreta relació mantinguda durant anys amb el pintor Stanley Donwood, que des del 1994 ha creat totes les obres utilitzades tant en les portades de Radiohead com en els àlbums en solitari de Thom Yorke i amb Atoms For Peace



 

Han editat un curtmetratge on es veu a tots dos xerrant a l’estudi, preàmbul de l’exposició que es farà de sis de les obres de l’època de Kid A a Christie’s. Donwood explica: ‘Thom em va trucar una vegada i em va preguntar si volia fer una portada per un disc... Vaig pensar que era bastant estrany que un grup s’interessi tant per la seva imatge visual, com l’art que l’acompanya’. També s’ha editat un llibre de 360 pàgines amb més de 300 obres de Yorke i Donwood que van des de esbossos fins a pintures, collages o paisatges digitals relacionats amb el procés de composició de les obres musicals. 


Minos Wall, de Thom Yorke i Stanley Donwood.

Ice Age Coming, de Thom Yorke i Stanley Donwood.

Target 80s Landscape, de Thom Yorke i Stanley Donwood. Representació addicional per computadora de Nigel Godrich.

(Rowan Farrell-Getty)  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada