dissabte, 20 de novembre del 2021

SPIRIT WAS, NECESSÀRIA EVOLUCIÓ

NOU REGISTRE

A Nick Corbo se’l coneix per pertànyer a Crying però especialment per LVL UP. Ara fa una gambada endavant i des de Brooklyn s’estrena amb una nova banda, Spirit Was.

Va ensenyar les dents amb un flexi – que també s’haurien de recuperar – el 2018 i, passant pel fangar del 2020, va posar la directa cap a aquest debut de nom Heaven’s Just A Cloud, editat per Danger Collective Records. Es composa de cançons més recargolades en el bon sentit de la paraula. La guitarra de Corbo s’erigeix com a pal de paller del que giren Dave Medina, Alberto Casadevall i Bernard Casserly als directes. Per aquest enregistrament ha comptat amb el suport de Z Santos a les veus – company a Crying – més el cello de Rashaad Jones i els teclats de Griffin Koelbel.

La cançó que obre el disc, I Saw The Wheel, funciona com una targeta de presentació. Comença amb una melodia que frega la cançó de bressol, per deixar anar al llop un minut abans d’acabar el tema. A partir d’aquí, ens submergeix en terreny adobat per a la confecció de climes perfectament regulats per unes suggestives composicions ajudades d’unes lletres que demanen reflexió. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada