dimecres, 1 de desembre del 2021

MASTON with L'ÉCLAIR, ENS POSA LA BANDA SONORA

NOU REGISTRE

Escoltant Souvenir, el darrer disc de Frank Maston, és inevitable visualitzar a un senyor ben clenxinat sortint d’un Astor Martin del 72 per obrir-li la porta a la senyora que duia al costat, amb un vestit llarg estampat ella, i un pentinat amb serrell i puntes cap a dins.

Que arribes a casa anguniosa i deprimida per la conducta de la gent? Posat còmoda, preparat un Dry Martini, col·loca Souvenir a girar i truca a la guiri  que tens a la porta del davant del replà, que convides a pasar amb qualsevol excusa. És el que ens queda. 

Souvenir és el tercer disc de Maston. El multi-instrumentista de Los Angeles, el va enregistrar en 48 hores a la seva segona llar, Amsterdam, estada que en alguna ocasió ha aprofitat per fer coses amb Jacco Gardner. Per aquest àlbum, es va proveir de les arts del grup de jazz progressiu suïs, L’Éclair. Li edita Innovative Leisure. Son vuit cançons de clima agradós, harmonies parsimonioses i arranjaments de pop elegant i setinat que tenyeixen l’atmosfera del teu líving de colorets. La vida és molt curta per perdre el temps.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada