divendres, 3 de desembre del 2021

KIM GORDON CONTRA EL CONTROL DELS POLÍTICS

NOTÍCIES

Kim Gordon deu ser d’aquelles persones que sempre que li demanen, dona un cop de mà. És el cas d’aquest nou tema, Grass Jeans, que entrega a la Fund Texas Choice.

És una organització que ofereix suport per viatjar a clíniques d'altres estats, a les dones de Texas que vulguin avortar i amb pocs recursos. Això és després de que Texas poses en marxa noves lleis restrictives sobre l’avortament. A partir d’ahir 2 de desembre, les interrupcions amb medicaments, després de set setmanes, estan prohibides.

En l’apartat de declaracions, Megan Thee Stallion ha dit: ‘Soc una noia de Texas i ens mereixem alguna cosa millor que aquests polítics que volen tallar l’accés a l’avortament i controlar els nostres cossos, vides i futurs’. De què em sona això? De fet, també estant parlant d’una llei.

Per altre banda Gordon explica en un comunicat: ‘Sovint em pregunten: Pot la música canviar les coses? Dimonis, sí que pot... però necessita un oient, una audiència per a què funcioni. Així que per favor, uneix-te a mi per ajudar a protegir i mantenir accessible el dret d’una dona a escollir el seu destí, comprant aquesta cançó i donant suport a Fund Texas Choice. Gràcies. Significa molt’. De què em sona també això de donar suport al dret a escollir, en aquest cas, el del destí sanitari? Ja no parlo de l’altre. Per cert, Grass Jeans és també la primera cançó des de l’àlbum No Home Record de 2019. 

(fot. Janell Shirtcliff per a Ladygunn)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada