divendres, 24 de desembre del 2021

CATCHER, FRESCOS COM UNA ROSA

A LA VISTA

No parlarem del millor de l’any. El 2021 ja és historia i més val oblidar-lo. Hi ha hagut coses bones, però també moltes de dolentes. El mon, desgraciadament, està deixant de ser wonderful.

Per això avui treiem a una banda que pràcticament encara no ha sortit de l’ou, però ha ensenyat la poteta i n’hem tingut prou per dir allò de: a aquesta gent, caldrà seguir-los el rastre. Poques vegades ho diem, per no dir mai. Normalment és millor esperar que les coses passin, abans de llançar coloms. Però amb Comparing Saviors and Friends no ens n’hem pogut estar. El quintet post-punk de Brooklyn, Catcher, després de penjar durant l’any Yesterday's Favourite, Only Advice, Fallen Stones i el tema en directe The Skin, sembla que s’ho prenen seriosament i llancen aquesta castanya amb la que carreguem piles per afrontar – no ens enganyem – un altre any de malson. 

 (fot Kevin Allen)

Sense deixar un segon per agafar aire, engeguen amb uns despietats riffs de guitarra per deixar que el vocalista, Austin Eichler, es desfogui. L’acompanyen Jack Young i Christian Reech, i a les bases Cameron McRae al baix i Wilson Chestney a la bateria. És el mateix Chestney que explica sobre el single: ‘Crec que no és cap mentida si dic que aquest tema formarà part del nostre primer àlbum, que per cert tenim ja apunt. Captura l’energia dels nostres directes. Quan Austin i jo vam fer la demo, vam pensar que potser era massa poppy, però una vegada es va afegir tota la banda, va acabar sent un dels nostres favorits’. Com a mínim, d’entrada hi ha bones perspectives.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada