dilluns, 6 de desembre del 2021

WILLIAM “EL PRÍNCEP” ES DESPERTA AMB AC/DC

EFECTES COL·LATERALS

William ‘el príncep’, diu que comença la setmana fent “headbanging” – moure el cap amunt i avall – escoltant AC/DC... i jo pujo les escales de casa fent el pi.

És el millor tònic per a un matí de dilluns’ diu, i ha donat fe, a més, dels poders energètics de la cançó del 1990 Thunderstruck. La declaració es podrà veure en la propera aparició del senyoret a Time To Walk, la nova sèrie de podcasts del servei Apple Fitness +, a partir d’avui 6 de desembre, a través d’Apple Music 1

Se’l veu mentre passeja per la seva finca a Sandringham: ‘No hi ha res millor que AC/DC, quan encara tens lleganyes als ulls, després del cap de setmana, i tractes de tornar a la rutina’. Impressionant. Ojo, que també diu que el seu amor per la música ha passat a tota la seva patuleia reial, els seus fills, George “el rei de la casa”, Charlotte “la princeseta” i Louis “el principet” més petit de tots, ‘...que saben gaudir d’una bona melodia’. Segons ell mateix, gran entès, un dels temes favorits de la canalla és Waka Waka de Shakira, ‘hi ha molts moviments de maluc’, va dir en William. Evidentment, els diners que generi la seva sobirana aparició a Time To Walk, en lloc de quedar-se’ls, Apple en farà donació, generós ell, a les organitzacions benefiques que esculli el senyor duc. Fins quan durarà tot això?


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada