dilluns, 13 de desembre del 2021

AMB "MODERN STARS" AGAFEM AIRE

NOU REGISTRE

Els romans Modern Stars van debutar fa una mica més d’un any amb Silver Needles. Ara entreguen Psychindustrial, una nova dosi de melodies sorolloses per gronxar-nos mentre el mon s’ensorra.

De nou ens cobreixen amb un tel impermeable, on ens refugiem de tempestes i tempestadors. La hipnòtica tanpura que acompanya Hypnopaedia en el tema que obra l’àlbum, ens introdueix a un viatge en blanc i negre de influències que van dels Primal Scream a Spacemen 3

Barbara Margani (veu), ve de formació lírica i els seus companys, Andrea Merolle (veu i guitarra) i Andrea Sperduti (bateria), han estat funcionant en diferents bandes, sempre per la regió del Laci. Han volgut parlar de la degradació progressiva dels sentiments, les desil·lusions, els desenganys dels suposats valors de la societat capitalista i la necessitat de individualitzar-nos per sobreviure. Els temps, massa lluminosos no son.

Han fet un vídeo per Artificial Wombs, generador de consciències. A Indian Donna Summer, un episodi psicodèlic de 13 minuts, han incorporat de forma enginyosa l’ I Feel Love de Summer i Moroder. Acaba sent un segon àlbum que, aquí sí, ens fa tenir esperança. Ni que sigui en Modern Stars. Ha sortir via MiaCameretta Records.



 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada