dimecres, 15 de desembre del 2021

BLACK WATCH, VAN FENT CAMÍ

NOU REGISTRE

Artista discret per antonomàsia, John Andrew Fredrick, forma part del batalló per la subsistència del POP en majúscules. Una vegada més – amb aquest en van vint – fa un nou intent perquè es reconegui la seva obra. Encara que crec que li importa un rave que això passi.

De fet, del 2019 te editats dos reculls de la seva obra The Black Watch – 31 Years Of Obscurity – The Best Of The Black Watch: 1988 – 2019 i The Black Watch – The Vinyl Years: 1988 – 1993

Però fem una mica de història: Black Watch es va formar a Santa Bárbara el 1987 i és d’aquells grups en que, des d’aleshores, hi ha hagut nombroses entrades i sortides de personal, però amb Fredrick sempre al timó. Ara ha editat Here & There, un altre superb gotim de cançons amb el millor de les bandes indies nord-americanes i el pop anglès dels 80. A la formació actual tenim a Andy Creighton (guitarra), Kip Boardman (baix) i Misha Bullock (bateria), amb la col·laboració de Lindsay Murray (Gretchen’s Wheel) fent veus i Ben Eschbach en els arranjaments de corda. 

Enregistrat i produït a l’estudi que Scott Campbella (Stevie Nicks, Acetone) te a casa seva a Woodland Hills, CA, l’àlbum va sortir a mitjans de novembre via ATOM Records, el polifacètic segell amb el que ha treballat als darrers anys. Una rítmica hipnòtica i unes veus doblades, fan de la tonada de The Real You una de les darreres delícies que ens alegrarà el final d’any. Per molt que alguns facin tot el possible per amargar-lo.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada