dimarts, 28 de desembre del 2021

“PINEGROVE”, CARREGATS DE BONES INTENCIONS

NOU REGISTRE

Pinegrove ha anunciat la sortida del seu cinquè treball. Es dirà 11:11 i en ell conserven les lletres que, sense voler donar lliçons, mantenen el tonillo didàctic habitual.

El líder de la banda Evan Stephens Hall comenta que l’àlbum vol ser encoratjador, tot i la gran varietat d’emocions que conté: ‘Hi ha molt pel que està enfadat en aquests moments. Però voldria que el sentiment més fort fos el de la unió col·lectiva. Vull obrir un espai per a que la gent senti aquestes coses’. Sobre el títol del disc, que vol ser una imatge figurada, ell mateix explica que intenta significar un efecte d’estratificat, com el d’una filera d’arbres o com el de gent espatlla amb espatlla.

En aquest àlbum, a part dels dos membres originals Hall i el bateria Zack Levine, hi han participat Josh F. Marre (guitarra), Megan Benavente (baix) i el pare de Hall, Doug, (teclats). Per la mescla van tirar de Chris Walla ( ex-Death Cab For Cutie) fet que no poden amagar en el que és el senzill principal, aquest dinàmic Alaska. Per la gravació es van desplaçar a dos espais de Hudson Valley, The Building a Marlboro i el llegendari Levon Helm Studios de Woodstock. Al carrer a finals de gener via Rough Trade Records.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada