dijous, 30 de desembre del 2021

DAVANT DESAFIAMENTS, ELS “ST 37” AGAFEN EL TORO PER LES BANYES

NOU REGISTRE

La banda d’Austin ST 37, porten funcionant des de 1987 i ells també han sabut aprofitar sensacionalment l’any de la plaga. La prova es diu Over And Over And Over Again. Mira: com les vacunes.

fotografia del “The Touring Party” el 2015, 30 concerts en 31 dies amb els Acid Mothers Temple

Una cassette – els hi encanta el format – amb sis temes que vessen energia en forma de potents descàrregues elèctriques. Es trobaven treballant en Ballardesque el que serà el seu proper àlbum. Eren sessions improvisades, de gran excitació provocada per les restriccions. Quan més els limitaven, més ganes hi posaven. Va anar sorgint la idea de treure un 7” del material que anaven tocant i al final es va convertir en un relluent àlbum. En algunes entrevistes, no els hi fa res reconèixer alguna ajuda externa, LSD? nooo, com a molt psilocibina o ni això, no crec que els hi calgui. Mantenen la formació amb els originals Scott L.Telles i Joel Crutcher, més Lisa Cameron, Bobby Baker, Bob Bechtol i Matt Turner. L’edició ha anat a càrrec de Pariah Child Records amb seu a Belfast.

la formació actual E-D: Telles, Turner, Crutcher, Baker, Bechtol i Cameron – fot de John Foxworth

Que tornin els estat de setge. La vida i els processos de treball eren més divertits. A l’estudi de gravació, anaven tots en pilota picada. Un a sobre l’altre, en una pila de greix. A la seva pàgina ho especifiquen: Recorded clandestinely in the Plague Year 2020. Meravellós.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada