dilluns, 23 de novembre del 2020

ADULKT LIFE, EXEMPLE A SEGUIR

NOU REGISTRE

El disc serà tot el curt que vulguis, però quin tros d’àlbum! És com si haguessin anat acumulant l’energia i ara – el moment és molt encertat – la vomitessin fins no deixar-ne ni gota

Deu temes enèrgics, creatius i autèntics. Sense cap mena de dubte, la sensació del moment. La banda que totes hauríem de conèixer. Ja no dic veure. És l’estrena d’Adulkt Life, format per l’ex-Huggy Bear Chris Rowley i Arthur Webb dels Male Bonding, amb l’àlbum Book Of Curses via What’s Your Rupture?

Al llarg dels darrers 25 anys, Rowley mai es va plantejar tornar-hi. Va passar a ser un home amb una feina estable i una filla de 12 anys que li ensenya a fer anar Skype. Però – sempre hi ha un però – el 2019 el seu amic Arthur Webb li va proposar quedar per tocar junts. Després va venir que un dia passejant pels pasillos de Rough Trade East, es van fer amics d’una de les dependentes, Sonny, de 23 anys que tocava la bateria. La història es tanca quan després d’una actuació, el mateix Webb va proposar de incorporar a un col·lega seu, Kevin Hendrick, poeta desnaturat, per tocar el baix.

És un disc ple de preguntes d’aquelles incòmodes pel personal de la societat del benestar. Rowley ho te clar: ‘Què és ser pare en un mon que s’ensorra? Quin significat te continuar tenint un compromís polític amb el planeta i continuar estimant la música?New Curfew per exemple, la va escriure l’any passat, sobre el malestar de la gent jove, des de la perspectiva d’un pare que la seva filla aviat pot estar provocant disturbis. Conceptualitzant la proposta d’Adulkt Life, tant Rowley com Webb podrien fer broma sobre l’actitud dels punks de 40 o 50 anys. ‘No son idees ridícules. No anhelem ser joves. A mida que ens fem grans, sempre hi ha un enemic. Sempre entendràs que hi ha alguna cosa important. No canvia a mida que vas fent anys’. Brillant és poc. I fer-se gran és gran.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada