divendres, 27 de novembre del 2020

NOTHING IS EVERYTHING

NOU REGISTRE

Al shoegaze se li te com una mica de ganes. Hi ha d’altres subgèneres dels que no s’està permanentment qüestionant la seva continuïtat. Segurament forma part dels tòpics dels que tiren algunes persones de poca molla als que ja estem habituades

El quartet de Filadelfia, des del 30  d’octubre que ja te a la teva botiga preferida de discos - sigui o no sigui black el dia - el seu nou disc, The Great Dismal, el quart de la seva discografia. Nothing, comandat per Domenic Palermo (veu i guitarra), Doyle Martin (guitarra i veu), Aaron Heard (baix) i Kyle Kimball (bateria), aquesta vegada ha comptat amb les col·laboracions de gent propera de closca com Shelley Weiss i l’arpista Mary Lattimore.

Diuen que va ser enregistrat durant la quarantena, però ara ja es fa difícil diferenciar quan ho és i quan no perquè sempre estem en una situació o altra d’alerta roja. Les cançons son producte del que estan provocant i que ens toca viure. S’hi poden escoltar els paràmetres als que estem habituades: aïllament, por, paranoia, comportaments humans en to reflexiu. Palermo, s’hi posa quan explica: The Great Dismal, és com un pantà, un atractiu artifici on la supervivència s’adapta a la mida dels seus habitants. La seva esplèndida naturalesa i les dures conseqüències del seu entorn, mai poden ser menystingudes amb massa facilitat’. Han tret un primer single, Say Less, acompanyat d’un impactant vídeo, dirigit per Jordan Hemingway. Abans però, volum a tope.

(fot. Ben Rayner)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada