dissabte, 21 de novembre del 2020

THE HIGH WATER MARKS, POWER POP DE TOTA LA VIDA

NOU REGISTRE

Mentre vivia a Denver, Hilarie Sidney, va formar part de l’influent col·lectiu Elephant 6 – i peça clau en la promoció de Neutral Milk Hotel o Olivia Tremor Control – a més de ser membre fundadora de The Apples In Stereo

Al ser cul de mal seure, a principis de la primera dècada del nou segle, va muntar The High Water Marks, llançant Songs About The Ocean el 2003, amb l’ajut del que ara és el seu marit, Per Ole Bratset a qui va conèixer justament en un concert dels Apples a Noruega el 2002. Amb els anys, es traslladaria a viure a la ciutat de Grøa del país nòrdic europeu, on viu encantada: ‘Mudar-m’hi va ser tot el que esperava que fos’, explica, A Noruega tenim un equilibri entre la feina i la vida, atenció mèdica, sou digne, cinc setmanes de vacances...’.

Tretze anys després del segon disc, edita Ecstasy Rhymes,via la nord-americana Minty Fresh Records i l’escandinava Wonderful & Strange Records, un disc on es comproba el seu talent innat per les composicions pop. De fet, mai ha deixat de dedicar-se a la música d’una manera o altre. En les 12 cançons que el componen, a més de Bratset (veu i guitarra), amb qui comparteix la composició dels temes, els acompanyen Logan Miller (guitarra, baix i percusió) i Øystein Megård (veus, teclats i bateria). Els del nord sempre seran més guapos.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada