divendres, 20 de novembre del 2020

TERRY VS. TORI, RIGORÓS DREAM-POP

 NOU REGISTRE

No estem massa acostumades a que sorgeixin propostes com la dels espanyols Terry vs. Tori

El pop elegant que desprenen i aboquen al paisatge pop, parlant en general, els adjudica un lloc a dalt del turó entre mig de males herbes i pins. La primavera d’aquest 2020, es posaven les piles per poder debutar amb el seu primer àlbum. Situats al carril d’acceleració entregaven Psychic Reader, seguit de la brillant Magic Hour. Arribats aquí, posen la directa i aquest 30 d’octubre passat surt Heathers.

(fot. José Carlos Luna)

Situats al carril de l’esquerra, amb l’intermitent posat i demanant pas, sentint l’aire a la cara tal i com demana el gènere, escoltem cançons molt ben calibrades. La vibrant Keepsake Box ens acomoda per sucumbir a la lluminosa Ohio Blue Tips, apropant-se i apropant-nos sense manies a la font de tot plegat, aquelles melodies ballables de l’escola Saint Etienne que es mantenen impertèrrites a l’espera de temps millors que no arriben ni amb el vent a favor.

Es van configurar l’any 2016 i van muntar el campament base a la capital andalusa. Son Erica Pender (veu i guitarra), Manuel Jiménez (guitarra), José Prieto (baix) i Pablo González (bateria). Enregistrat als Estudios La Mina de la mateixa ciutat, es troba al carrer de la mà d’El Genio Equivocado. No soc de toros, però en aquest cas, es mereixen la oreja, el rabo y la vuelta al ruedo complerta.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada