dissabte, 14 de novembre del 2020

DEAD PONY TENEN LES COSES CLARES

ALTRES REGISTRES

Sang jove, fresca, ràfega de pop enèrgic des de Glasgow. Es fan dir Dead Pony. La banda la integren Anna Shields (veu) i Blair Crichton (guitarra i cors)

En directe s’acompanyen de Liam Adams  (baix) i Aidan McAllister (bateria). El maig van debutar amb Everything Is Easy, una cançó sobre el típic ‘ens truquem’ que després no passa mai, les habituals falses expectatives. A l’estiu van continuar el single amb una nova entrega, Sharp Tongues, sobre com a algunes persones no tenen res més que fer que ‘escampar merda i fer malbé la vida dels demés’ diu Shields. El van editar en un 7” distribuït a través de Flying Vinyl, una iniciativa d’aquestes que consisteix en presentar noves bandes a gent que compra vinils a partir d’una subscripció i pagament de quota. El single es va esgotar en 5 minuts. 

La setmana passada va arribar la tercera entrega, 23, Never Me. Al preguntar-los sobre un possible àlbum a la vista, de moment la parella protagonista creuen que abans hi haurà un EP. Això ja entrat el 2021. Tots dos pensen que necessiten ser encara una mica vistos i tenir més material per poder fer un primer disc amb cara i ulls. Però que sí, que sí, que paciència.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada