dijous, 19 de novembre del 2020

TEENAGE FANCLUB COMPLEIXEN LA PARAULA

A LA VISTA

L’anunci de la sortida d’un nou disc de la banda de Glasgow és rebut casi amb el mateix goig i exaltació que la notícia de l’obertura dels bars

Serà la continuació de Here (2016), i el primer des de la sortida de Gerard Love el 2018 i la incorporació el mateix any, d'Euros Childs, membre de la banda gal·lesa Gorky’s Zygotic Mynci. Es diu Endless Arcade i està compost de dotze temes. La data prevista de sortida – sempre que no s’acabi abans el món –  el 5 de març, via Merge Records.

Norman Blake, que ha estat els darrers anys vivint al Canadà, parla així del disc: ‘A l’estudi, estàvem molt còmodes entre nosaltres. Crec que part de la interpretació és una mica més lliure i solta que en els nostres discos més recents. El procés de creació va ser molt estimulant. Tots hem contribuït molt en aquest àlbum i pels arranjaments tot va ser molt decidit i fresc’.

Credit: Press

L’opinió de Merge és més acadèmica: «El no àlbum és la quinta essència de TFC: Les melodies son a parts iguals commovedores i doloroses; les guitarres tamborinegen i sonen distorsionades; les línies del teclat son nuvolades i cargolades; i els cors revestits d’harmonia espeteguen com el sol en un dia de turmenta...». I no segueixo per no atabalar-nos més.

Fa un any van avançar Everything Is Falling Apart. Ara, acompanyen la notícia amb aquest Home, rodat en el Leith Theatre d’Edimburg. I a sobre ens obren els bars! No ens ho mereixem.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada