dissabte, 22 de juliol del 2023

AMOR i COMPROMÍS

NOU REGISTRE

Exquisit en la forma i exquisit en el fons. Música emparada pel desig de fomentar l’amor universal i la pau interior

L'artista palestina-americana Mariam Saleh, mai s’ha allunyat de la música, que diuen, és la millor font d’evocació. Des del 2010 que, instal·lada a Boston, participa de la seva escena musical, sigui amb Fat Creeps, en multitud de formats i estils o en el seu projecte en solitari, Bong Wish. Te un sol EP homònim, que va llançar el 2017 amb la desapareguda Beyond Beyons Is Beyond Records i ara, Feedind Tube Records li edita aquest primer àlbum amb el nom de Hazy Road.

Fa una meravellosa combinació de folk i pop psicodèlic, mitjançant un trajecte multi-sensorial. Cançons de brillants colors que son vistes des de gegants calidoscopis en els que entrarem en funció d’on vulguem i estiguem disposades a arribar. Cançons compromeses, per estil musical i per text. 


A Breeding Evil, parla de la bogeria que continua vivint el territori palestí, que ninguna de nosaltres recorda. La tele ja no en parla, està ocupada carregant contra Putin que te la culpa de tot. ‘Els teus soldats han deixat una marca en tot el que he conegut – No es pot matar als amants, tan sols en aixecarem i estimarem una altra vegada’. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada