dimarts, 25 de juliol del 2023

MAGNETISME NATURAL

NOU REGISTRE

A vegades tampoc cal fer massa soroll per fer coses. Es poden fer per simple honestedat amb un mateix

Des que fa un parell d’anys es va traslladar de Milton Keynes a Londres, el músic Michael Rea, pels circuits alternatius de la ciutat es fa dir Symbol Soup, i es troba a gust en ell, participant en actes com Soupenanny on s’accepten donacions pel banc d’aliments, com entrada per accedir al concert. No, si de coses per fer, n’hi ha la tira.

Un tema recurrent de l’àlbum és el saber viure amb les nostres pròpies limitacions, lo ideal seria a través de l’acceptació, encara que altres vegades passa per simple mandra. També es pot veure la sensació que tens quan observes el teu envelliment i com vas perdent alguna cosa sense casi ni que t’adonis. Les formes seran diferents, però crec que la majoria de nosaltres ho relacionem amb un punt de inflexió a la vida, que té conseqüències en tot el demès, com quan punxes una roda’.

Tot aquestes reflexions i moltes més, surten reflectides en el seu disc de debut de nom, Slow Puncture, que ha sortit aquest mes a traves del segell referència en mogudes de la ciutat, Sad Club Records. En total onze precioses cançons, carregades de textures que t’embolcallen i les converteixen en una addicció.

D’Appetite explica: ‘Tracta de quan et sents totalment aclaparat i decebut al mateix temps. Ser cobdiciós, emocionar-se amb ella, després quan les coses es fan realitat i toques de peus a terra, es converteix en ansietat. Aquest anar i venir, és un extens mar però limitat tan sols al teu propi mareig’. Addicció de la dura.





 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada