divendres, 21 de juliol del 2023

ESTABILITAT

NOU REGISTRE

Els noranta segueixen donant per molt. Contagiats per les musicals marees altes i baixes de la darrera dècada del segle XX, Slow Pulp  es mantenen ferms sense despentinar-se ni mica

La formació de Chicago, te preparat el seu segon llarg, continuació de Moveys (Winspear – 2020) i li han posat de nom per diferenciar-lo, Yard. Està previst per a finals de setembre via ANTI-Records (el setembre sempre ve carregat) amb la perícia familiar per part de Michael Massey, el pare de la cantant, a la taula de mescles i la producció d’Henry Stoehr, guitarra de la banda. Treballar amb la família sempre és molt perillós, però sembla que se n’han sortit.

Mantenen les guitarres saturades i la veu d’Emily Massey fila més que mai el to arrossegat de les millors composicions slowcore. Han compartit un parell de temes, el noise pop de Cramps, i aquest Slugs del que Stoehr explica que va ser una de les primeres cançons que va compondre – parla de quan era adolescent – i que està dedicat al seu estat d’abatiment d’aquells dies, que era el que tocava. Doncs a animar-se. Encara que costi.

A finals d’any seran de gira per Europa, però com que la famiglia Primaverone ja haurà tancat festivals per aquest any, si els volem veure, toca viatjar.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada