divendres, 28 de juliol del 2023

D’ESTAT SÒLID A GASÓS

DIM. 26 JUL’23 – 21:30

SALA UPLOAD – BARCELONA

HI VAM SER

Nova ocasió per veure la sensació del segell GuruGuru Brain

Poder mesclar-nos en les torrentades sonores de Minami Deutsch, alimentades per ves a saber quines funcions mentals, sempre afavoreix. El quartet liderat per Kyotaro Miula, acompanyat de Taku Idemoto (guitarra), Keita Ise (baix) i Kosei Terunuma (batería), estan presentant les cançons del seu darrer treball, Fortune Goodies



No se si encara es fan dir repetition freaks, però la denominació els hi escau molt bé igualment. Els inesgotables bucles de so, estesos sobre una contundent base rítmica, convoquen fins al més adormit. No acabo d’entendre quan se’ls alinea amb bandes com Harmonia o Kraftwerk. En molt pocs punts es fusionen amb aquestes dues. La seva idiosincràsia, mostra conceptes suposadament més cap a consciències alterades amb una aproximació a viatges, com els que sí que desenvolupava Neu!.



(No marxarem sense felicitar a DJ Hanakito per fer que l’espera per l’aparició dels músics, fos també eterna, en aquest cas, en el pitjor dels sentits. No deixa de sorprendre'm observar com hi ha gent – no tota la gent – que li pots posar en marxa una maquina de fer crispetes de "música" de fons, que ja li està bé)







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada