divendres, 14 de juliol del 2023

CANÇONS AMB AUTO-CONSTRUCCIÓ

ALTRES REGISTRES

L’emoció de veure nanos molt joves fent post-punk, fresc com un llenguado acabat de pescar, em fa venir entre altres coses, gana.

Son de Chicago, es fan dir Lifeguard i cap dels tres membres no tenen encara els 20 anys. Formen la banda, Kai Slater (veu, guitarra), Asher Case (veu, baix) i Isaac Lowenstein (bateria). Aquest darrer, ha actuat amb sa germana Penelope amb Horsegirl, banda també de Chicago a seguir de ben a prop, el pare del baixista, Asher Case, és el líder dels prestigiosos FACS i Kai Slater, toca en altres combos a més d’editar el zine Hallogallo.

(fot Mariana Belaval)

Assistien a les classes de la llegendària Old Town School of Folk Music, decidint ja un repertori tocant de qualsevol manera a base de improvisar i el 2019 es van constituir oficialment. L’any següent es van auto-editar un àlbum, seguit d’alguns singles i aquest Crowd Can Talk, tot en format cassette. Ara, via Matador Records, fan el salt que tothom esperava i treuen aquest darrer EP + Dressed In Trenches.


No sé com acabarà això, però de moment ens cau la baba. Han capturat l’energia dels seus fascinants directes i l’han embotit en aquests dos vinils de 12”. Per l’edició, van tornar als estudis Electrical Audio, aquesta vegada amb Mike Lust als botonets, incidint en mostrar l’energia dels directes: ‘Ens vam adonar de que en viu, les cançons senzillament prenien diferents formes’ explica Slater. Lifeguard emeten loops, feedbacks i uns cops de baix i bateria amb els que feia temps no ens torpedinaven. Que a gust.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada