dijous, 20 de juliol del 2023

COM UNA TERÀPIA

NOU REGISTRE

Van passats de voltes. És molt possible que vegin cada dia les noticies de la tele i s’impregnin de l’asfixia a la que ens volen abocar els odiosos mitjans

Com fer per què per una orella t’entrin i per l’altra et surtin totes les mentides dels pallassos de la tele? Molt fàcil. Fon-te tota la mala llet que no pots evitar generar, amb l’exaltat punk de Snõõper

Es va formar el 2020 a Nashville, de la col·laboració entre Connor Cummins (guitarra) i Blair Tramel (veu). Després de tres EP’s Music For Spies (2020), Snõõper (2021), Town Topic (2022) – i un directe llançat l’any passat, treuen aquesta bomba de rellotgeria amb el nom de Super Snõõper, enregistrat a The Bomb Shelter i editat via el conegut segell de Detroit, Third Man Records.

Ja com a quintet, un cop afegits Ian Teeple (guitarra), Happy Haugen (baix) i Cam Sarrett (bateria), el soroll desbocat per l’entusiasta veu de Tramel i les rebentadores guitarres de Cummins i Teeple, et donen el temps just per anar insultant, a mida que van apareixent a la pantalla els candidats a les butaques per quatre anys més d’estupidesa humana.

Aquest Powerball el van escriure després de que juguessin a un rasca i guanya, els hi toqués 50 dòlars, la consegüent pujada d’adrenalina, la immediata pèrdua de tots els calés i la frustradora sensació de seguir jugant perquè et toqui de nou. Igual que les eleccions. Anem donant aire al sistema.  





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada