dimecres, 12 de juliol del 2023

VE DE LLUNY

NOU REGISTRE

La marca Super Furry Animals, dona molt joc

Convertits en una banda d’electrònica, el nou projecte sorgit de la banda mare, el conformen quatre dels cinc membres: Huw Bunford, Cian Ciáran, Dafydd Ieuan i Guto Pryce. Sí, Gruff Rhys no hi és. L’assumpte es diu Das Koolies i des de Cardiff, diuen estar preparats per compartir mars de so que s’estenen davant nostre, alliberats i a tota vela.

Després de l’EP The Condemned del març passat, tenen a punt el seu debut, que li han posat per nom DK.01 Te previst que vegi la llum la tercera setmana de setembre, amb la tornada als col·legis. Sortirà en tots els formats físics haguts i per haver, via Strangetown/Amplify i ha estat produït per Tom Forrest (Basement Jaxx) i Marta Salogni (Bjork). 

Ara comparteixen aquest A Ride, de 7 minuts d’efervescència electrònica, després dels anteriors Best Mindfuck Yet i Nuthin Sandwich. Expliquen: ‘Potser la cançó és sobre lladres disfressats i els seus amagatalls en paradisos fiscals. Al principi era només instrumentació fins que les veus van obrir una porta’. Sintetitzadors i samplers per passar la calor.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada