dilluns, 24 de juliol del 2023

PIANO PIANO SI ARRIVA LONTANO

A LA VISTA

Les seguidores de la banda de Londres, Lush, estem de sort. I si no ho ets, pots començar a ser-ho i així en tindràs

Som davant d’un curiós disc. El debut en solitari d’una de les integrants del quartet. Curiós perquè segons explica la mateixa autora, Emma Anderson, ‘va ser al voltant de 2016 que vaig començar a escriure-les, al mateix temps que la breu reunió de la banda’ i continua: ‘Pensava que la cosa aniria per llarg, pel que la feina que estava fent amb els temes, suposava que formarien part de Lush, però al no ser així, en aquell moment no vaig saber massa bé que fer amb elles’.

Es va posar en contacte amb James Chapman pels teclats, amb Richard Oakes (Suede) per col·laborar amb la guitarra, amb la violoncel·lista Audrey Riley i finalment amb el seu amic de tota la vida Robin Guthrie (Cocteau Twins) per tirar endavant el projecte. Però faltava la veu. La cosa es va tornar a encallar. 

Fins que Guthrie, li va dir que si ella es negava a cantar, se n’oblidés de l’assumpte. ‘No soc una persona que es trobi a gust sent el centre d’atenció, així que posar-me al davant de l’escenari, metafòricament parlant, va ser fer un gran salt’ explica Anderson. La famosa empenteta.

L’àlbum porta per nom Pearlies i sortirà a mitjans d’octubre via Sonic Cathedral. Ha compartit un primer tema, aquest Bend The Round. Al final, ha costat però tot ha sortit be. 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada