dimecres, 19 de juliol del 2023

EFUSIU i FRATERNAL

NOU REGISTRE

Tretze cançons pletòriques. Algunes més que altres, però totes amb el sentiment de que el millor està per venir (... i no va en segones)

La banda d’Austin Being Dead ha fet entrega d’un debut, en el que volen homenatjar el bon rotllo. El disc, és la continuació del’EP de 2019 Fame Money Death By Drive By, es diu When Horses Would Run i els hi ha editat aquest divendres passat, Bayonet Records.

Son Falcon Bitch (guitarra, veu, bateria), Gumball (guitarra, veu, bateria) i Ricky Moto (baix). El van enregistrar als estudis Radio Milk amb la producció de Jim Vollentine (Spoon, White Denim). Quan sumen un precís enssamblatge de veus, acompanyats d’aguts i aplicats riffs de guitarra, poden arribar a recordar a uns Veronica Falls en la seva expressió més surfera i indie slacker amb forts matisos de psicodelia sixties.


L’àlbum el dediquen a l’amistat i a l’obligació de deixar enrere les males vibracions, actuals o passades. Al tercer tema, Muriel’s Big Day Off, canten que ‘la noia frisa al saber que la vida comença quan t’alliberes’. La banda es va generar el 2017 i un d’ells, Falcon Bitch és categòric: ‘La nostra música és realment una part de la nostra amistat. Hem viscut junts, i sempre estem junts, i ho sento així’. I insisteix: ‘És una col·lecció de cançons sobre diferents versions de nosaltres mateios’. Donem-li confiança.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada