dissabte, 15 de juliol del 2023

RECORDAR i FER HONOR

NOU REGISTRE - TRIBUT

El músic de Montebello, CA Jeffrey Lee Pierce, forma part dels que deixen una petjada prou fonda com per perdre-s’hi còmodament

Des de la seva marxa als 37 anys, no li han faltat els homenatges. Només amb els seus dos primers amb The Gun Club, Fire Of Love (Ruby Records – 1981) i Miami (Animal Records – 1982), ja es podrien fer homenatges cada divendres nit de l’any. En aquest mon dominat pel reguetó i rosalias, escoltar aquests dos àlbums és l’antídot perfecte que fa que no morim de fàstic.

El 2009 es va iniciar una sèrie d’enregistraments de material seu en solitari i amb The Gun Club, així com obres construïdes a partir de demos i cançons només tocades en viu, cedides per familiars i amics, que han anat interpretant diferents admiradors. Se li va dir The Jeffrey Lee Pierce Sessions Project i de moment hi havia tres discos: We Are Only Riders (2009), The Journey is Long (2012) i Axels & Sockets (2014). Per a finals de setembre s’ha anunciat la quarta entrega. El nou àlbum tribut es diu The Task Has Overwhelmed, que sortirà via Glitterhouse Records. Hi ha contribucions de Lydia Lunch, Dave Gahan o del traspassat Mark Lanegan, entre molts altres, en el que sembla serà el darrer de la sèrie.

Aquest On The Other Side, la quarta interpretació conjunta de Deborah Harry i Nick Cave en el projecte, és un tema que Pierce va interpretar en directe en comptades ocasions. Els ajuden Warren Ellis als teclats, Cypress Grove a la guitarra i Guido Benigni al baix. Per a les balades, Cave te la ma trencada.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada