dimarts, 11 de juliol del 2023

VACANCES BEN CORONADES

NOU REGISTRE

Pop ben tallat, de làmina fina. Davant de treballs fets amb sinceritat i amor per les petites coses, només hem d'observar agraïment

En front dels continus i acceptats fake amb una normalitat espantosa, siguin en forma de concursos “eufòrics” o productes ja ben envasats tipus Rosalia, quan algú agafa una guitarra i treu tonades que fan que el mon no sembli tan poca cosa o temes d’un power pop que teníem ja oblidats, per aquí se’ns humitegen els ulls. 

Lukas Clasen, conegut amb el nom de Sulka – pitjors sobrenoms hem vist – ens anuncia el seu segon treball després de Take Care de 2021 i de no se quants cassettes que no compten, en segells com Gold Mold Death Collective o Negative Hope. La criatura es diu Distractions i li llança Gold Mold Records a finals de setembre. El noi de Glasgow aquesta vegada es va fer amb una banda per enregistrar l’àlbum en directe i un productor, el molt venerat a les terres baixes d'Escòcia, Chris McCrory.



El febrer de 2022 vam marxar de vacances tota la banda, a Lochwinnoch. Vam estar-hi tot un cap de setmana llarg. És on van sorgir i vam assajar les cançons que formarien el disc’ explica Clasen. ’Després vam reservar un temps d’estudi, durant l’estiu, a Chem 19, a Blantyre, per enregistrar les parts en viu i uns dies a Green Door a Glasgow per les veus i darrers detalls’. Això és aprofitar el temps de vacances.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada