dilluns, 12 de setembre del 2022

AMANTS DELS VINILS... i LES SEVES PORTADES

UNDER COVERS – HISTORIAS EN CUBIERTAS

per JULIO LE MARCHAND

edita ONDAS DEL ESPACIO

LLIBRE

Son el complement perfecte pel disc de vinil que es troba en el seu interior. Afegeix la informació necessària per poder escoltar-lo en tota la seva magnitud.

Excepcionalment, parlem d’un llibre que no acaba de sortir recentment. Però el seu contingut, a més de l’acurada edició, ens commou prou com per tenir-lo en compte i escriure’n quatre línies. L’octubre de l’any passat es va re-editar novament i possiblement no sigui la darrera. 

A través de més de 200 pàgines en paper cuixé, podem gaudir d’un viatge de gairebé 100 portades, mitjançant informació i anècdotes d’elles. N’hi ha de clàssiques, necessàries per situar-nos en el context, i d’altres que podem dir que s’engloben en l’espectre alternatiu, que al final, a aquestes alçades, son les més interessants.


Escrit per Julio Le Marchand, s’explica que va ser confeccionat – sí, també per culpa del que ja sabem – amb el Google Maps i l’Streetview com a eines bàsiques, a més d’una extensa bibliografia. L’ordre en el que apareixen i les dades pròpiament del llançament, passen a ser secundàries, en front de tota la resta. Així, a manca dels fantàstics llibrets de la sèrie 33+1⁄3 publicats originalment per David Barker el 2003 i que es continuen editant, podem tirar d’aquest més que entretingut llibre.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada